Nieuw in onze shop is het mooie Duitse merk 

 

                                                                                   LÄSSIG 

 

Dit is LÄSSIG

Lässig, betekent ‘cool’ en ‘casual’ in het Duits. Lässig ontwerpt producten die mooi, functioneel en casual zijnmaar ook leuk zijn om te gebruiken en het leven makkelijker te maken. Lässig richt zich op die klanten die hun plezier in het leven en eigen keuzes willen benadrukken door hoge kwaliteit producten te kopen en gebruiken. Dáárom hebben heeft Lässig deze producten die naam gegeven. Het weerspiegelt de filosofie! 

Leef bewust! 

‘’Our architecture truly reflects as a mirror’ (Louis Sullivan, 1924) 

De mensen achter Lässig zijn geïnspireerd door de quote van de bekende Amerikaanse architect Louis Sullivan. Vrij vertaald: onze producten zijn hetzelfde als wij!

De producten van Lässig zijn hetzelfde als de mensen achter dit merk. Eerlijk en casualZij nemen verantwoordelijkheid: voor de werknemers dichtbij, maar ook voor de mensen die voor Lässig in het buitenland werken. Zo controleren zij persoonlijk de werkomstandigheden, werken zij alleen samen met bedrijven die veiligheidsregels hoog in het vaandel hebben staan en niet meewerken aan kinderarbeid, en hun werknemers goed behandelen.

LÄSSIG houdt van onze planeet en steunt de bescherming van de natuur en haar bewoners. Duurzaamheid is voor Lässig geen strategische marketingtruc, maar een houding. 

© 2015 - 2021 HappyCreations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel